Delfinkraftens Qigong

u Delfinkraft Metoden er baseret på ældgamle principper om meridianlære  og videnskaben om de indre organers funktion ifølge TKM, Traditionel Kinesisk Medicin. Delfinkraft Metoden er udviklet af Grand Master Fan Xiulan, grundlægger af Biyun Akademiet for Traditionel Kinesisk Medicin, i samarbejde med Ørebro Universitet i Sverige. De rolige og behagelige bevægelser sammenfører havets og himlens livskraft. Ved at udføre bevægelserne bringes vi i kontakt med disse energier, og kan opnå en følelse af ro, fred,  højere energi og livsforståelse. Mange har opnået gode helbredseffekter ved at træne Delfinkraftens Qigong. Metoden har vist sig gavnlig ved sygdomme som er typiske for vores moderne liv: Stress, depression, søvnløshed, overvægt og mange andre problemer. Følgende karakteriserer Delfinkraft Metoden:
  1. Bevægelserne er enkle og lette at lære. De udføres og ledsages af positiv koncentration og visualiseringer. Bevægelserne er bløde og smukke og samtidig styrkende. Personer i alderen 13 år til op over 90 år kan træne metoden og styrke helbredet og modvirke sygdomme.
  2. Den smukke kinesiske musik, der ledsager instruktionerne tilsat de autentiske lyde af havet og delfinerne, fører dig ind i en dybere tilstand, hvor du kommer i kontakt med himlens frihed og havets store livsrum.
  3. Metoden kan læres på 10 -12 timer, og til kurset hører guided CD indtalt af den svenske sangerinde, Marie Bergman. Formen består af en serie kraftfulde bevægelser, og varer ½ time.
Delfinkraft Metoden hjælper til at lindre symptomer fremkaldt af: Stress, depression, demenssygdomme, neurologiske sygdomme, søvnbesvær, klimakteriebesvær, hjerte-karsygdomme, astma, allergi, problemer i bevægelsesapparatet og ved gigtproblemer.  

Der planlægges kursusrejse til Lesbos, Grækenland, i juni 2015

se under Nyt, Delfin Qigong i Grækenland 2015

DSCN6169