Fredskraft Metoden

FredskraftBiyun Metoden bygger på principperne i Traditionel Kinesisk Medicin, og er en metode til forebyggelse, selv healing, og fysisk og mental afbalancering.

Fredskrafts Metoden er udarbejdet specielt til teenagers og unge. Ligesom basis metoden og andet niveau (Jichu Gong og Dong Gong) består denne form af en serie langsomme og bløde bevægelser. Dog fysisk mere krævende.

Fredskraft Metoden skaber en dybere forståelse for og samhørighed med naturen. Essensen i træningen er at skabe indre fredskraft, fred i hjertet, og skabe harmoni med naturen og den omgivende verden. Træningen hjælper til at styrke selvtillid og etisk bevidsthed.

Fredskraft Metoden udføres stående i et meditativt tempo. Bevægelserne styrkes af visualiseringer og et koncentreret fokus på hver eneste bevægelse. Formen kan læres på et 10 – 12 timers forløb. Herefter kan man træne selv, hjulpet af en musik CD og et kompendium, der grundigt viser og forklarer alle bevægelser. Formen varer 30 minutter og er en serie smukke, kraftfulde bevægelser.

FQ 6 Flyer_Biyunforeningen2. 29.9ny (1)