Jichu Gong kurser

Jichu Gong, 1. niveau af Biyun Qigong Metoden

Medicinsk Qigong er en del af Traditionel Kinesisk Medicin, TKM, med 5000 år gamle rødder tilbage til datidens Kina. Her opstod principperne i en blanding af filosofi og medicin. Metoden bygger på de samme principper som akupunktur: at livsenergien løber i baner, meridianer, gennem kroppen. Ved at træne Qigong løses op for blokeringer i energisystemet.

Biyun metoden er både forebyggende og helbredende. Den fremmer kroppens egen evne til at helbrede og regenerere sig selv. Metoden består af enkle øvelser som udføres stående i meditativt tempo. Øvelserne er bløde og organiske og kan udføres af alle. Metoden anvender bevidst koncentration i en systematisk gennemgang af den fysiske krop. På 12 timer læres grundformen, Jichu Gong, hvorefter man kan træne selv ved hjælp af guidet CD og kompendium.

Regelmæssig træning udrenser og genopbygger kroppen på et dybere plan. Immunforsvaret styrkes, – led, muskler, knogler og kredsløb styrkes. Træningen er et kraftfuldt redskab til at modvirke og helbrede stresstilstande. Metoden har påvist gavnlig effekt ved både akutte og kroniske sygdomme.

Biyun metoden – den helbredsbevarende metode, er sammensat af Grandmaster Fan Xiulan, kinesisk læge og professor i Medicinsk Qigong. Hun er leder af et anerkendt sundhedsinstitut nær Beijing. Metoden har (foruden i Kina) stor udbredelse i Sverige, hvor den dyrkes af over 100.000 mennesker. Her anvendes den i stigende grad i sundhedssektoren på grund af dokumenterede gode resultater.

Kurser afholdes løbende eller på opfordring
Kontakt: For nærmere info og tilmelding skriv til
elsebeth.krogh02@gmail.com

16 (2)