Tilbagemeldinger på Qigong træning

Laver fortsat øvelserne hver dag og har ikke problemer med dem. Kan mærke at man bliver mere smidig. Hofteøvelsen er god og højdepunktet hvor man samler energien ind.
– Kirsten Sparre-Ulrich 11/5 2007
Da jeg i sin tid startede var et af min håb jo at kunne nedsætte noget af mit brug af medicin. Lige nu og gennem de seneste 5 uger har jeg mere end halveret mit forbrug af gigtmedicin og samtidig har jeg alligevel 2-3 sammenhængende dage hvor knæene er smertefri. Det er bare superlækkert!! Og så var der liige den der cyste jeg havde fået mellem store- og “pege”tåen. Jeg havde jo gået til flere undersøgelser m. røntgen- og c.t.scanninger m.v. og havde så i sidste uge igen tid hos en ortopædkirurg på Næstved sygehus, for en snak om operation. (Deres oplæg). Da jeg viste ham foden, kunne han ikke skjule sin forbløffelse over at cysten nu var forsvundet. Den var/er gradvist blevet mindre indenfor den sidste månedstid, og nu altså væk. Når jeg tænker tilbage, også med tanke på billederne fra c.t.scanningen, hvor cysten virker helt enorm i forhold til de øvrige knogler i foden er det jo altså også bare helt forunderligt, dejligt. Så jo jeg laver mine (næsten) daglige QiGonger med stor glæde!
– Mogens Fuglsang 10/12 2007
Dong Gong helps me return to myself. This movement meditation is so beautiful, centering, and graceful. My circulatory system is improving by new veins and capillaries appearing after just 70 days of practice. PMS symptoms and my quality of sleep have improved tremendously. My husband and I signed up for the class together. The daily ritual of Jichu Gong and Dong Gong in the mornings and evenings has improved our level of communication. Furthermore, we share the excitement of learning something new together. Give yourself the gift of learning Dong Gong – You will never be the same.
– T. Sterling, December 2008
The Biyun Chi Gong Method is fantastic! After practicing Dong Gong for about a month, I experienced a major reduction of nerve pain in my neck, shoulders, arms, and hands. I’ve had neck and shoulder problems for ten years and during the last year I’ve had pain and tingling down my right arm. Well, after about a month of practicing Dong Gong (at least once a day sometimes more) the nerve pain was dramatically reduced. Now after practicing for over two months the numbness and tingling has stopped altogether. Although, I still have some pain in my right elbow and wrist, I am expecting that in time my arm will heal and this pain too will fade away. My wife and I practice Jichu Gong & Dong Gong together. This has given us something exciting to share. This Chi Gong practice has both raised my energy during the day and helped me relax and sleep better at night. It is also helping me center and calm myself and maintain a healthy blood pressure without drugs. This Biyun Method of Chi Gong is wonderful! It is assisting in my healing process and improving my quality of life. I hope in the future to have an opportunity to learn the third level of the Biyun system.
– B. Pollock, December 2008
For mig selv vil jeg sige at mine frosne skuldre er blevet meget bedre efter Qi gong træningen hver dag siden kurset – selv min akupunktør er forundret, så jeg er parat til at lære Dong gong nu.
– Britta Nielsen 8/6 09
Det går rigtig fint med træningen. Jeg stod foran et stort spejl i dag, det var faktisk rigtig godt. det var let at se hvad jeg ikke helt havde styr på! jeg er rigtig glad for at ha’ lært øvelserne, og jeg syntes det er godt at man både styrker smidigheden, men også afslapningen, og det stille og rolige. Jeg føler der er flere dejlige fordele som er godt for kroppen. Og en halv time har man altid tid til. Jeg kan mærke at det er godt for mig. Det er jeg glad for.
– Ida Nielsen 8/6 2010
Efter en morgenstund med, ja hvad jeg vil kalde smuk Qi Gong, sendes hermed en kærlig hilsen til dig og Fan Xiulan. Jeg er så veltilpas med Biyunmetoden og får lavet øvelserne i den tidlige morgenstund, hvor alting vågner. CDén og bogen hjælper virkelig godt på vej, fordi din formidling på kurset var så kærlig, enkel og troværdig. Jeg mærker selvfølgelig, at øvelserne ikke er lette, snarere enkle, hvor jeg efterhånden, som når man skræller et løg, kan komme et lag længere ind. Jeg har fået min datter til at optage mig på mobilen og så ser jeg på øvelserne. Af og til er der da en arm eller et hoved, der hænger, og så er det fint med et “selvsyn”. Jeg er specielt glad for, at jeg kan lave øvelserne alle steder – også ude, fordi jeg ikke skal ned at ligge m.v.
– Lisette Schjerlund 11/6 2010
Har netop tænkt på dig, idet jeg synes, du skal have en tilbagemelding om de positive effekter, jeg allerede har kunnet mærke efter at have trænet daglig. Jeg har pludselig opdaget, at jeg ubevidst trækker vejret på en anden måde, helt nede fra maven, ligesom jeg er begyndt at føle en varme i min bækkenbund, som jeg i flere år har døjet med og ikke kunnet tåle kulde uden at få smerter. Jeg er derfor så glad for at have fået mulighed for at træne efter Biyun metoden og vil være meget interesseret i at lære Dong Gong.
– Mette Mejlholm 23/6 2010
JEG ER BEGEJSTRET, LYKKELIG FOR OG HELT AFHÆNGIG AF QI GONG BIYUNMETODEN. Qi Gong – herligt, enkelt, overskueligt og samtidig dybt betagende. Øvelsernes virkning mærkes fra første minut og de kan alle udføres med behørigt hensyn til evt. begrænsninger i krop og sind. Bevægelserne er langsomme og blide, men med stor styrke og intensitet, så der er bestemt ikke noget ”tøset” over Qi Gong efter Biyunmetoden. Sikke en frihed at kunne udøve, hvad jeg vil kalde bevægekunst, hvor som helst, når som helst, ude som inde. Jeg er dybt og inderligt engageret i de smukke, enkle daglige øvelser, der giver så god mening. Og det kan jeg rigtig godt lide – når mit verdens billede er enkelt, ligetil, troværdigt, fuld af kærlighed, tryghed og energi. I den daglige enegang understøttes øvelserne rigtig godt og effektivt af et kompendie, en bog og en cd. Da jeg meldte mig til kurset, havde jeg, helt ærligt, lidt forbehold overfor, hvad jeg antog, kunne være endnu en af ”tidens tendenser”. Tiltag som er vældigt populære – i kort tid. Jeg havde som sådan ikke brug for at blive et nyt og bedre menneske, heller ikke selvom jeg kort forinden havde været i orkanens øje med en lymfekræftsygdom, kemokur og en hel del senfølger i form af smerter, stive muskler og generelt mindre hverdagskapacitet. Men min skepsis forsvandt som dug for solen. Via Qi Gong har jeg fået udvikling, muligheder, fremdrift, sundhed, livskraft, vitalitet og ikke mindst nogle konkrete tiltag til at gå mig selv i møde. Jeg kan mærke virkningen af Qi Gong øvelserne helt fra celleplan til tankevirksomhed. Jeg har på alle måder fået det så meget bedre. Jeg er ikke et særligt religiøst eller spirituelt menneske, men jeg vil hævde, at jeg bliver hjulpet hver dag til at få livsenergierne og lykken til at strømme. Det mærkes, at Biyunmetoden er essensen af det aller, aller bedste – gået i arv gennem generationer. Meget smukt, at vi får mulighed for at lære denne helsebevarende metode at kende. Tak til Tidslerne, Elsebeth Krogh, Grand master Fan Xiulan og det dejlige Majholdet i Vejle.
– Lisette Schjerlund 24/7 2010
Bare en lille hilsen fra en meget tilfreds Dong Gongudøver fra Holbæk. Jeg befinder mig rigtig godt oven på de tre kursusdage. Jeg ved ikke, om du kan huske, at jeg fortalte om mine ømme ar på forsiden af venstre ben (skyldes at jeg i årenes løb har fået taget 5 biopsier her pga.min stadigt tilbagevendende lymfekræft ).- og hold nu helt fast- ømheden er forsvundet helt og aldeles. Jeg kan sidde på knæ uden problemer nu, og jeg er overhovedet ikke øm på oversiden af huden nu! Hvad siger du så? Det er jo nærmest et mirakel. Det må jo skyldes den intensive Dong Gong træning i Weekenden. Det er jeg ikke i tvivl om. Så nu er der kun èn vej fremad for mig – DONG GONG. Jeg er meget taknemmelig for at have mødt denne vidunderlige træning gennem dig Elsebeth – og nu holder jeg på.
– Kirsten Bertelsen 29/9 2010
Et mål er for mig nået her i livet. Jeg har netop fået mit diplom som instruktør i Jichu Gong, noget der for 2 år siden kun var en drøm for mig, men som nu er gået i opfyldelse. Jeg vil gerne takke dig, Elsebeth, for at have mødt dig på min vej og derved fået øjnene op for den medicinske Qi Gong og for at have lært mig Jichu Gong og Dong Gong. Var fra første time klar over, at “jeg var kommet hjem” og har ikke sluppet det siden. Glæder mig til at komme til undervise, så mange andre også får den mulighed, jeg selv har fået.
– Mette Mejlholm, september 2012
Jeg vågner, trækker vejret dybt, åbner øjnene og træder ud af min seng. Det lyder måske meget normalt, men det er nyt for mig. Jeg har haft astma i mange år, men nu har jeg lagt min medicin på hylden, da jeg pludselig kan trække vejret helt ned i brystet og videre til maven, en herlig forfriskende oplevelse efter i mange, at måtte nøjes med, at bruge de små lunger bag skulderen. Bivirkninger ved øjen medicin betød, at jeg måtte starte morgenen med, at fjerne betændelse fra øjen vipperne, åbne øjnene med mine fingre og presse væske ind i øjet, indtil der var fugt nok til, med røde og ømme øjne, at misse mod lyset. Endelig krævede det utallige venepumpe- og smidighedsøvelser at sikre at fodleddene holdt, når jeg svingede benene ud på gulvet. Så at vågne, trække vejret dybt, åbne øjnene og træde ud af min seng er en daglig glæde og blot nogen af de ting, der er sket i takt med at jeg er begyndt at dyrke Qi Gong efter Biyun metoden…
– Lene Brandt, september 2012